Werkwijze

Jouw doel, doelgroep en boodschap zijn het uitgangspunt voor de tekst die ik ga schrijven of redigeren. Plus het communicatiemiddel dat je wilt inzetten. In een voorgesprek probeer ik zoveel mogelijk van je te weten te komen. Wat weet de doelgroep al over het onderwerp? Welk taalniveau past bij de lezer? Hoe gevoelig ligt het onderwerp? Met al die informatie maak ik keuzes voor de inhoud en bepaal ik de juiste tone of voice.

Tekstschrijver in Amersfoort

Schrijfopdrachten doe ik vanuit huis, in Amersfoort. Maar ook redactiewerkzaamheden op locatie zijn mogelijk. Je kunt mij inzetten als je tijdelijk versterking nodig hebt in jouw redactieteam. Omdat jullie aan een nieuwe website werken bijvoorbeeld. Of wanneer je vervanging zoekt voor iemand die ziek is of met zwangerschapsverlof gaat.

Tarief

Mijn uurtarief is 85 euro (exclusief btw). Het is ook mogelijk een prijsafspraak voor een compleet project te maken. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Of maak een afspraak om eens kennis te maken. Dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.